טארט לוטוס עם קרם מסקרפונה, שוקולד מריר ושוקולד לבן
וואו. פוסט ראשון. שכחתי את הנאום שלי. תודה להוריי שקנו לי את המיקסר הראשון (אבל הוא עדיין איתי, לא, לא התחלה טובה). מהתחלה!
פאק, פוסט ראשון, התרגשות J
אז למי שלא קרא ולמי שלא מכיר או יודע - אני יותם דהן, בן 16, פתחתי בלוג עכשיו (אתם קוראים אותו אז מן הסתם שאתם יודעים, יופי יותם, מחוכם) אם אתם רוצים לדעת עליי עוד דברים היכנסו לפוסט הזה J
אני עולה לכיתה י"א, ובגלל העומס אני אפרסם מתכון רק פעם בשבוע-שבוע וחצי :) תישארו מחוברים, יש עוד פרוייקטים בדרך!
אם יש לכם שאלות על המתכון (כל מתכון) מוזמנים לשאול בתגובות :)
עכשיו טיפה על הטארט המדהים הזה שעומד מולכם (בתמונה, לא פיזית, יופי יותם, מחוכם #2) - זה הטארט הכי קל להכנה בעולם, הוא לוקח כלום זמן אבל הוא טעים ברמות מטורפות!
אני יודע שבתור "פוסט ראשון" צריך "להשאיר רושם" עם פוסט יפהפה עם תמונות מדהימות וכאלה, אבל אני בחרתי להתחיל עם המתכון הזה כי הוא גם פשוט, גם מהיר, וגם טעים ברמות J
בכל מקרה, כל חובבי הפרוייקטים - תסמכו עליי שאני חושב גם עליכם ולאט לאט יפורסמו פה לא מעט מתכוני פרוייקט (תכל'ס אני גם חושב על עצמי כי גם אני אוהב פרוייקטים, זה מוציא אותי אנוכי? טוב הוחלט - אני אנוכי).
פשוט מדהים! קל להכנה וטעים להפליא
השבמחקמומלץ בחום!
השבמחקמזל טוב לבלוג החדש :-)
השבמחק