טארט עוגת גבינה ופירורים



לכל האנשים שטוענים שאין להם סבלנות\זמן לקינוחים מורכבים - זאת בדיוק העוגה בשבילכם. היא לוקחת כלום זמן ומיישרים אותה בלי לשים לב :)
בשביל לחסוך לכם עוד טרטור לסופר, פה יש שימוש בגבינה לבנה ולא במסקרפונה (כמו ברוב המתכונים שלי לעוגות גבינה).

בקיצור - לכו תכינו אותה, מבטיח שלא תתחרטו!

טארט עוגת גבינה ופירורים
לתבנית פאי מתפרקת בקוטר 26 ס״מ
לתחתית ולפירורים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת

למלית הגבינה:
250 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם גבינה לבנה 9%
60 מ"ל חלב קר
60 גרם אבקת סוכר
60 גרם אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל

מכינים את התחתית:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים ביסקוויטים, מוציאים חצי כוס ושומרים בצד.
מוסיפים את החמאה המומסת לביסקוויטים שנשארו במעבד מזון ומעבדים בפולסים עד לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב.
משטחים את התערובת על תבנית משומנת ומכניסים לתנור לעשר דקות בערך, עד שהתחתית מתייצבת.
אופים 10 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין.

מכינים את המלית:
מקציפים שמנת מתוקה, גבינה לבנה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל לקרם יציב אך רך.
משטחים את המלית על התחתית האפויה.
מפזרים מעל את הביסקוויטים ששמרנו בצד ומעבירים למקרר ללילה, להתייצבות.



תגובות

רשומות פופולריות