עוגות גבינה אישיות עם שוקולד לבן ותותים



יש לכם שעה פנויה נכון? יופי! מצאתי בדיוק את העיסוק בשבילכם! פצפוצי אורז קראנצ'יים, קרם רך ברמות (וגם לא כזה משמין לכל סופרי הקלוריות) וגנאש שוקולד לבן. באמת? עוד כמה טיעונים אתם צריכים בשביל לשלוח מישהו להכין לכם את זה (יש גבול לכמה שאתם יכולים לעבוד, לקרוא את ההקדמה שלי זה מספיק מייאש). הא וגם בכלל אין בקינוח גלוטן! 
  
עוגות גבינה אישיות עם שוקולד לבן 
5 קינוחים אישיים בקוטר 7 ס״מ ובגובה 4 ס״מ 
לתחתית פצפוצי אורז: 
50 גרם שוקולד לבן
50 גרם פצפוצי אורז

לקרם גבינה: 
1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 מ״ל)
1/2 כוס חלב (120 מ״ל)
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
50 גרם גבינה לבנה 9% שומן

לציפוי ולקישוט: 
1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ״ל)
75 גרם שוקולד לבן
תותים שלמים ויפים לקישוט

מכינים את התחתיות ומקפיאים: 
מניחים 5 רינגים על תבנית עם נייר אפייה. 
ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן לתערובת חלקה. 
מוסיפים לשוקולד המומס את הפצפוצי אורז ומערבבים לתערובת אחידה ועד שכל הפצפוצים מצופים. 
מניחים 2-3 כפיות מהתערובת בכל רינג ומיישרים את התחתית (אם זה לא מספיק, מוסיפים עוד קצת מהתערובת). 
מקפיאים את התחתיות לחצי שעה. 

מכינים את הקרם, מיישרים ברינגים ומקפיאים עוד פעם: 
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב. מוסיפים את הגבינה ומקציפים עד שהיא נבלעת בקרם. 
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה רחבה. 
מוציאים את הרינגים מהמקפיא וממלאים בעזרת שקית הזילוף עד לקצה גובה הרינג. 
מקפיאים את הקינוחים שעה במקפיא, להתייצבות. 

מכינים את הגנאש, מצפים את הקינוחים, מקשטים ומקררים ללילה: 
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה. 
שוברים לקערה את השוקולד הלבן, ומוזגים עליו את השמנת החמה. מערבבים את התערובת לגנאש חלק ומצננים עשרים דקות. 
משחררים את העוגות מהרינגים ומניחים על רשת צינון. מוזגים 2-3 כפות גנאש על העוגות ונותנים לגנאש לזלוג בטבעיות. מחזירים למקפיא לחצי שעה ולאחר מכן מעבירים למקרר ללילה. 
שומרים במקרר מכוסה היטב עד ליומיים. לפני ההגשה מקשטים בתותים (אם נשאיר אותם על העוגות ליותר מדי זמן התותים יגירו נוזלים על העוגה ויתרככו). 



תגובות

רשומות פופולריות